søndag 20. mars 2011

Ronjas mage vokser!

Idag er det 6 uker siden Ronja ble parret med Herman første gang, og nå begynner hun å bli SVÆR! Magen hennes har økt masse. Jeg målte henne til 52 cm forrige søndag. (Syns hun hadde lagt på seg litt, så jeg fant ut at det kunne være greit å følge med) Denne uken har omfanget på magen økt voldsomt. Hun er nå 60 cm i omkrets, og det er veldig tydelig at det er noe på gang.
Hun hviler mye mer. Spiser godt, så hun har nok lagt på seg litt igjen også. Ble jo litt tynn da hun kastet opp og var tuslete til å spise. Nå får hun mat 3 ganger om dagen, og spiser som regel alt med en gang.
Vi har vært på hytta i helgen, og der koser hun seg. Hun kan gå løs for hun stikker ikke noen plass, tusler bare rundt hytta. Når vi går turer er det som å gå med en gammel hund. Hun legger seg i snøhaugene og ruller (gnir seg i snøen som om hun klør) og legger seg for å kikke. Tar seg god tid.. Tusler bare ved siden av oss, ikke noe turbofart på henne mer nå, nei, hehe.. Det hender hun får en liten raptus, men det er bare halvhjertet og ikke noe "fres" i henne som før. Godt at hun klarer å ta det med ro og at hun tilpasser seg tilstanden sin. :) Hun er veldig søt. Er mye mer kosete og har plutselig blitt "voksen". Det er litt rart..
Hun bruker mye tid på å hvile seg.
Til uken skal vi ta ultralyd av henne. (Dropper røntgenbilde) Det blir kjempespennende å se valpene! Håper vi kan få utskrift.
Hermans første kull i Sverige ble på hele 12 valper! 10 av dem lever. Jeg håper IKKE Ronja får så stort kull. Stakkar lillemor, tenk for en jobb!


Trente på pølseapport før hun ble drektig

Hvor skal jeg gjemme dette da tro??

Ny hobby: Rulle i snøen


Så var det andre siden

Ahh, dette er digg altså!

Åhh sååå trøtt man blir..

Drømmer om sine søte små??

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar