fredag 19. juni 2009

Skogtur med Ronja og Charlie
















I går, Torsdag 18. juni var Ronja og jeg på skogtur. Vi hadde også med oss Ronjas bror Charlie.





De to er noen raringer. Ronja lever fortsatt opp til navnet sitt, og er en skikkelig røverdatter. Hun skulle bestemme over og herse med stakkar Charlie nesten hele tiden. Charlie, - som den snille bamsen han er, fant seg tålmodig i alle Ronjas påfunn. Hun er ikke slik at hun biter eller krangler, men hun sperrer veien, springer foran og presser han, går med ting i munnen - slipper dem på bakken, og knurrer mot han hvis han prøver å ta dem opp.. Tydelig at hun skal ha kontrollen og sjefe! Merket det allerede da hun var veldig liten at hun likte å kontrollere de andre valpene, og det har hun tydeligvis ikke tenkt å slutte med.





Charlie viser seg å være en dyktig svømmer. Han la seg stille og rolig på svøm og så ut til å kose seg skikkelig. Ronja tør ikke svømme. Har kun svømt i elva en gang og det var nok ikke helt med viten og vilje, så nå står hun bare på kanten eller på grunna og ser på. Charlie fant ut hvordan han kunne slippe unna den slemme Ronja han! :)





Det er så koselig å gå på tur med hundene. De to røde skjønnhetene er så fulle av liv og påfunn, så det er en sann glede å være på tur med dem!





Hunder er hærlige!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar